نکات مهم در انتخاب سیم و کابل

ساخت وبلاگ

در انتخاب سیم یا کابل برق فاکتورهای مختلفی باید در نظر گرفته شود. با این حال ، مهمترین عواملی که باید مورد توجه قرار گیرند ، الزامات الکتریکی برنامه شما هستند

 

ظرفیت حمل جریان: این اصطلاح به محاسبه مقدار جریانی که یک کابل می تواند حمل کند اشاره دارد. ظرفیت حمل جریان سیم یا کابل با اندازه آن متناسب است. جریان با آمپر بیان می شود. هرچه اندازه سیم بزرگتر باشد ، جریان بیشتری می تواند حمل کند.

القایی: القایی خاصیت سیم یا مدار است که با تغییر مقدار جریان ، نیروی الکتریکی را القا می کند. باعث عقب افتادن ولتاژ می شود. این می تواند در همان سیم یا در یک سیم همسایه رخ دهد. این به صورت میکروشیپ در هر فوت بیان می شود. القا بیشتر می تواند مانع جریان جریان سیم شود.

امپدانس: امپدانس الکتریکی کل مخالفتی است که مدار یا سیم هنگام اعمال ولتاژ به جریان متناوب نشان می دهد. امپدانس با اهم بیان می شود. طول کابل تاثیری در امپدانس آن ندارد ، اما امپدانس در انتهای انتقال و دریافت باید یکسان باشد.

ظرفیت: ظرفیت اندازه گیری میزان شارژ یک کابل است که می تواند درون خود ذخیره کند. ظرفیت با پیکو فاراد در هر فوت بیان می شود. ظرفیت بالا می تواند عملکرد یک کابل را در فرکانس های بالا مختل کند.

مقاومت: مقاومت الكتريكي كابل ، معياري از دشواري آن براي عبور جريان متناوب از آن هنگام اعمال ولتاژ است. با اهم بیان می شود. در کابل یا سیم نباید مقاومت کمی وجود داشته باشد.

سرعت انتشار : این اصطلاح به سرعتی که سیگنال از طول یک کابل می گذرد در مقایسه با سرعت آن در هوای آزاد گفته می شود. در کاربردهای عملی ، کابل سرعت سیگنال های الکتریکی را کاهش می دهد. این اثر کند شدن مستقیماً به مواد دی الکتریک کابل بستگی دارد. به عنوان درصدی از سرعت سیگنال در فضای آزاد بیان می شود. هرچه کمتر باشد ، تأخیر بیشتر است. از این رو ، سیم با درصد بالا را انتخاب کنید.

ولتاژ (ولت): اندازه گیری فشار الکتریکی در امتداد سیم هادی است. درجه ولتاژ مستقیماً با ضخامت عایق کابل متناسب است. هرچه عایق ضخیم تر باشد ، میزان ولتاژ نیز بالاتر است. در زیر ضخامت های عایق و ولتاژ مجاز حداکثر استفاده می شود

 
جدیدترین تکنولوژیهای برق...
ما را در سایت جدیدترین تکنولوژیهای برق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا سلطانی reza092s بازدید : 235 تاريخ : يکشنبه 12 بهمن 1399 ساعت: 23:49